Upplev musikens magi med självspelande piano -

Let's make it play!

Våra självspelande piano är inte bara instrument; de är konstverk som förvandlar varje rum till en konsertsal.

Oavsett om du är en ivrig pianist eller en musikälskare, kommer våra självspelande piano att förändra ditt sätt att uppleva musik.

Välkommen till en värld där musik och teknik möts på ett spektakulärt sätt. 

QRS PNOmation System ger dig möjligheten att äga ett klaverinstrument-må det vara ditt eget gamla, nytt eller begagnade nyförvärv, flygel eller piano- som spelar själv i ditt hem ur ett gediget musikbibliotek. Vi är ensamma på marknaden om att bygga om ditt piano eller flygel till ett självspelande instrument.

Dessutom har du möjligheten att lägga till, skapa dina egna favoriter och ha dina egna favoritpianister "spelandes" på ditt piano! Vi skapar din unika spellista med alla dina favoriter. Vi kan hjälpa dig med det genom Playalong systemet!

Vad är ett självspelande piano?

Ett självspelande piano, även känt som ett automatiskt piano, är ett akustiskt piano som kan spela musik automatiskt utan en pianist. Detta uppnås genom sofistikerad teknik som styr pianots tangenter och pedaler, vilket skapar en autentisk och dynamisk musikupplevelse.

QRS PNOmation System - Framtidens musikteknologi

Våra självspelande piano använder det avancerade QRS PNOmation-systemet. Detta system gör att ditt akustiska piano kan spela helt automatiskt med rörliga tangenter. Dessutom har systemet tillgång till ett omfattande bibliotek av låtar, vilket ger dig en oändlig källa av musik. Oavsett vilken typ av piano du har – flygel, upprätt, nytt eller begagnat – är vi redo att integrera detta spelarsystem i ditt instrument.

 

Kontakta oss! Call us today!

 

Självspelande flygel - En symfoni i ditt hem

För de som föredrar den rika och kraftfulla tonen från en flygel, erbjuder vi självspelande flygel. Dessa instrument kombinerar den majestätiska skönheten hos en traditionell flygel med den moderna tekniken hos självspelande system. Vare sig det är för en privat konsert i ditt vardagsrum eller som ett elegant tillskott till din inredning, kommer en självspelande flygel att imponera och förtrolla.

En musikalisk resa vid varje tangenttryckning

Våra självspelande piano och flyglar är inte bara instrument, de är portaler till en värld av musik. Med varje tangenttryckning tar de dig på en resa genom olika genrer och epoker. Från klassiska mästerverk till moderna poplåtar, erbjuder vårt omfattande låtbibliotek något för alla smaker.

Anpassning och Integration

Vi förstår att varje piano är unikt. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för att integrera självspelande system i ditt befintliga piano. Vi arbetar noggrant för att säkerställa att installationen är sömlös och bevarar pianots akustiska kvaliteter.

Kontakta Oss

Är du redo att utforska världen av ett självspelande piano eller flygel? Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan förvandla ditt hem till en musikalisk oas. Vare sig du är intresserad av ett självspelande piano eller en självspelande flygel, har vi rätt lösning för dig.

 

TOROTON AB

Pianofirman som hjälper dig

Om du har tröttnat på att spela själv eller bara vill luta dig tillbaka och bli underhållen så ger QRS dig möjligheten! Unna dig det - det är du värd! 

A piano does not necessarily require a pianist to perform at home.  Relax and allow the piano to entertain you. You deserve it, don't you?

Kontakta oss! Contact us!